VELIKO NOVEGA danes v oddaji DOBRO JUTRO

PONUDBA MESECA - DRUŽINSKI ASTROLOŠKI POSVET

Končno nekaj dobrih novic:

  • Spomladanska sezona mrkov se je zaključila.
  • Merkur se je obrnil v direktno gibanje.
  • V torek Jupiter prestopi v znamenje bika – odlična kombinacija realnosti bika in optimizma Jupitra.
  • V petek se dovrši mlada luna v biku.
  • V soboto Mars prestopi v leva.
  • V nedeljo Sonce preide v znamenje dvojčkov.
KARMIČNA ASTROLOGIJA VAM ODGOVORI NA VSA VPRAŠANJA.

Od ostalih pomembnih dogodkov tedna naj omenim medplanetarne aspekte Sonca in prehod Marsa v znamenje leva:

  • V četrtek se Sonce poveže z Neptunom na zadnjih stopinjah rib – več navdiha, optimizma in idealizma, pa tudi empatije.
  • V nedeljo sledi zelo naporen, stresen in agresiven aspekt – Mars v levu v opoziciji s Plutonom v vodnarju. Previdno.
  • Za energijsko podporo pa poskrbi povezava Sonca in Marsa v ponedeljkovem jutru.

Najboljši dnevi bodo četrtek, petek in ponedeljek, težave pa se nam obetajo v soboto in v nedeljo.

 

LUNIN PLES, od torka do torka

Torek, 16.05.2023 – upadajoča Luna v ovnu ne bo prav aktivna, edini aspekt sestavi že v zgodnjem jutru z Venero – kvadrat, ki nas bo skozi celoten dan preizkušal glede naše vztrajnosti in odločnosti, še posebej ovne in rake. Primarno vlogo danes prevzame Jupiter, ki po enem letu zamenja znamenje.

Sreda, 17.05.2023, obeti za danes – nemirno jutro in tesnoben večer, a najboljši del dneva bo okoli 14.ure.

Četrtek, 18.05.2023, odličen dan – močna luna v biku je danes podprta s pozitivnimi aspekti, tako bo veliko priložnosti za dobre dogovore, smele načrte in prijetna druženja v dopoldanskem času. Vse skupaj dodatno podkrepita Sonce in Neptun z veliko mero optimizma in intuicije. Odličen dan, najboljši dan tedna za vsa znamenja, a najbolj za ribe in bike.

Petek, 19.05.2023, dober dan, dan mlade lune na 28. stopinji bika in začetek novega lunarnega meseca. Za vse nas pa končno nove priložnosti in spodbude v naslednjih dveh tednih. Prav zgodnje popoldne bo polno novih, včasih že norih zamisli – dovolite jim, da postanejo realnost.

Sobota, 20.05.2023, pred nami je težaven dan, saj bo Luni nasprotoval Saturn in to bo njen edini aspekt – veliko pesimizma, premalo vztrajnosti in preveč tesnobe. A dobra novica dneva je – prehod Marsa v ognjenega leva. Povrne se nam izvorna energija, dobimo zalet in moč za nove življenjske podvige, najbolj levi, pa tudi strelci in ovni.

Nedelja, 21.05.2023, spet težaven dan – danes Luna nima aspektov. Težaven aspekt, aspekt poudarjene negativnosti med Marsom in Plutonom se dovrši v zgodnjem jutru, a ima celodnevni vpliv – previdno v prometu, težavno v odnosih in komunikaciji. Potrebna bo velika mera previdnosti. Malce dan razbremeni prehod Sonca v dinamično znamenje dvojčkov.

Ponedeljek, odličen dan – 22.05.2023, pred nami je veliko prijetnejši dan, zaradi povezave Lune z Jupitrom – veliko optimizma, sreče in zadovoljstva, predvsem za rake in bike. Za spodbudo in podporo dnevu pa poskrbi aspekt med Soncem in Marsom – lahko bomo »premikali gore«, še posebej dvojčki in levi.

AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO IN LUNIN PLES VSAK DRUGI TOREK V MESECU.