VEM, DA ZMOREŠ – različni programi ob podpori hipnoze in samohipnoze, ki potekajo individualno, določeni lahko tudi kot delavnice

Vsi postopki so v osnovi podobni, le cilji – preseganje in izničenje težav so različni. Osnovno orodji sta HIPNOZA in SAMOHIPNOZA( vsaka hipnoza je bistvo samohipnoza), ki je v bistvu najgloblji in najiskrenejši stik s samim seboj. V hipnozi na nivoju podzavesti trajno in dokončno razrešujemo izzive.

In polagam vam na srce, ne bojte se hipnoze, tega starodavnega in dobro preizkušenega orodja, ne dovolite, da vam stigma vzame odlično, uporabno in neškodljivo orodje. Če si želite več informacij vam je na voljo na moji spletni strani, brezplačna e knjiga z naslovom – Ne bojet se hipnoze, saj jo uporabljate  vsak dan – www.center-m.si.

Pa še res je, saj so vsa čustvena stanja hipnotična stanja.

KAKO POTEKA SAMO SREČANJE?

Uvod in temelj vsakega dobrega sodelovanja, predvsem pa terapije je odkrit pogovor, kjer se pomeniva o vsem kaj vas bremeni, kaj si želite izboljšati in preseči, koliko so vaša pričakovanja realna, koliko časa boste potrebovali in kolikšna je cena. V uvodnem razgovoru vam razložim vse o postopku hipnoze in samohipnoze

Ob prijavi vam predlagam, da se temeljito pripravite na prvo srečanje, morda si kaj zapišete in s tem pridete na posvet. Zavedajte se, da ni neumnih in nepomembnih vprašanj, so samo neizrečena vprašanja, ki ostajajo neodgovorjena.

Pomeniva se o vaši težavi, oziroma o izzivu in narediva časovni plan. Za nekatere težave je dovolj enkraten obisk, drugi izzivi zahtevajo več časa, saj so se tudi ustvarjali več časa, nekateri celo življenje.

Cena je določena na začetku terapije in se tekom terapije ne spreminja. Imate možnost sprotnega plačila ali zakupa večjega števila obiskov. Prvi obisk znaša 90 evrov, vsak naslednji je 60 evrov, lahko izberete paket 4 plus 1, kjer je vsak 5. obisk brezplačen

Nato se konkretno lotiva izziva, popeljem vas v hipnozo  in preverim vaše sposobnosti vizualizacije, sposobnosti za vstop v hipnotično stanje, njegovo ohranjanje in globino hipnotičnega stanja. Vi pa se pri tem prvo sprostite na fizičnem delu telesa, nato še na mentalnem in čustvenem delu vaše biti.

Sledijo različni postopki ali indukcije, kjer imata glavno vlogo beseda in dih, enostavni in preverjeni postopki, ki vam omogočajo najtesnejši stik z vašo podzavestjo.

Enostavno, neškodljivo, a učinkovito, le če vi to želite in sodelujete z mano.  

Kot sem omenila – izzivov in težav je toliko kot je ljudi. Nekaj kar je za mene trenutno nerešljivo in me ovira ali celo hromi v vsakdanu, je za drugega nepomembno, še opazi ne ali ob omembi samo zamahne z roko in gre dalje.

Tako spodaj navajam samo nekaj programov, ki so morda najbolj iskani, a zavedajte se, da je hipnoza odlično orodje, ki pomaga preseči vse kar nas bremeni, kar nam jemlje energijo in kar nam onemogoča srečno in zadovoljno življenje:

PROGRAMI