Premagovanje jeze in zamer, ter odpuščanje

Problemi današnjega sveta in nas samih, so nepredelane jeze in zamere. Jeza, zamera in pomanjkanje odpuščanja so stalnice, še več dobesedno
usmerjajo naša življenja,saj se hote ali nehote vedno vrtimo v podobnih krogih nerazrešenih vprašanj in nerealiziranih odpuščanj.

S pomočjo HIPNOZE lahko končno in dokončno izpustimo in predelamo jezo, jo odstranimo iz naših življenj, pa naj bo to stara ali pravkar nastala jeza ali zamera.

PRIJAVA NA OSEBNI POSVET OB PODPORI HIPNOZE

V stanju globoke sproščenosti, v trenutku, ko smo najgloblje povezani sami s seboj, se lahko soočimo z jezo ali zamero, z njenim izvorom, predvsem pa z našimi čustvi in občutenji, ki so v nas.

Ko nam to uspe, smo naredili prvi korak na poti sprememb in odrešitve. Nato preko postopka nevtraliziramo izvorni dogodek in izvorna čustva povezana z njim, v notranjem monologu. Po končanem postopku smo osvobojeni, preprosto in enostavno, energijsko se odklopimo in nismo več čustveno povezani s povzročiteljem težave ali s težavo samo.

To je trenutek soočanja in hkratnega odpuščanja, ko smo se sposobni energijsko odklopiti od povzročitelja ali izvora naših težav.

A naj poudarim, v postopku se počutimo varni, brez občutka prisile ali zanikanja, na dogodke ali občutke ne pozabimo, samo ne dovolimo več, da bi vodili naša življenja, saj sedaj nanje lahko gledamo s povsem drugega zornega kota. 

Sam postopek traja  približno 45 minut, na koncu občutite olajšanje, osvoboditev in veselje nad življenjem. Postopek se lahko izvaja individualno ali v skupini.

PRIJAVA NA OSEBNI POSVET OB PODPORI HIPNOZE