Prenehaj kaditi in osvobodi se nikotina v vseh oblikah

Odvisnost od kajenja je podobna kot druge odvisnosti od psihoaktivnih snovi. Prav kajenje hitro povzroča telesno in psihično odvisnost,
saj v odvisnost od nikotina lahko zapademo že zelo hitro, še posebej, če nas pri tem spodbuja okolje – vrstniki, dostopnost cigaret, toleranca družbe do kajenja,
cena tobačnih izdelkov, a sam postopek odvajanja pa je lahko zahteven. A na srečo imamo učinkovito in preverjeno orodje – HIPNOZO.

Si tudi ti med tistimi, ki želijo za vedno prenehati s kajenjem?
Imaš morda občutek, da te nikotin kontrolira?

Rešitev je lahko odlično in preverjeno orodje – HIPNOZA. Že mnogim je pomagala na poti prenehanja kajenja, na poti osvoboditve od vseh vrst nikotina. Odločitev je samo tvoja, imaš priložnost, pa izberi.

PRIJAVA NA OSEBNI POSVET OB PODPORI HIPNOZE

In kakšne so konkretne korist, ko prenehaš kaditi?

Spremembe in koristi so opazne že v nekaj minutah, ko se osvobodiš vpliva nikotina. Prvo se je umiril srčni utrip, lahko že po pol ure, po nekaj tednih se izboljša prekrvavitev telesa in pljučna funkcija – lažje dihaš, pridobivaš na kondiciji. Po nekaj mesecih te zapustita utrujenost in jutranji kašelj. Bistveno se zmanjša tveganje za nastanek kapi in razvoj raka, kasneje se razpolovijo ali popolnoma izničijo preostala tveganja.

Za koga je primerna hipnoza?

Hipnoza je primerna za vse, ki ste se že poskusili odvaditi od kajenja, pa vam samemu ni uspelo. Žal je moč volje včasih premalo, oziroma njeno delovanje je kratkotrajno, tam do 21 dni, potem pa se vse ponovi. Včasih potrebujemo malce več podpore, pač ima vsak za svoj izziv. Eni se spopadate z nikotinom, drugi s strahovi, tretji s stresom, eni s prenajedanjem, drugi s slabo samo podobo. Niste edina oseba s težavo, izzivov je toliko, kot je ljudi.

Kaj potrebujete?

Željo in zavestno odločitev, da imate dovolj, da vas obvladuje nikotin in zavedanje, da je prišel čas, da nikotin za vedno odide iz vašega življenja.

Kako poteka sam postopek za prenehanje kajenja?

Lahko poteka individualno, v pisarni ali preko Zooma ali v skupini.
V uvodnem delu razložim vse o hipnozi in načinu dela, nato sledi indukcija ali vstop v hipnotično stanje in podajanje sugestij za osvoboditev od vseh vrst nikotina. Več kombinacij postopkov ali indukcij in ponavljanj sugestij. Za delo doma – saj veste, da je pomembno prvih 21 dni, je še avdio posnetek.

PRIJAVA NA OSEBNI POSVET OB PODPORI HIPNOZE