VENERA IN LUNA – skriti lepotici, čar ženske energije

Kako se povezujejo ASTROLOGIJA, BACHOVE CVETNE ESENCE, ČAKRE, MEDITACIJA IN HIPNOZA ?
Odlično, ko preko astrološke karte poiščeš razloge in izvor blokirane ženske energije v tebi. Ugotoviš kakšna je tvoja VENERA – planet ljubezni, odnosov, čutnosti, predajanja ljubezni in vsega lepega in kakšna je tvoja LUNA, tvoj notranji svet, tvoje emocije, tvoje nezavedno in tvoje najgloblje potrebe. Kako sta medsebojno usklajeni, v kakšnem ritmu vibrirata ?
Na takšen način funkcioniraš kot ŽENSKA ? Znaš izraziti svojo lepoto, čutnost, seksualnost? Si srečna, zadovoljna in zadovoljena? Vse to lahko dosežeš in presežeš ter izboljšaš odnos do sebe, do partnerja in do preostalega sveta s prebujanjem skritega zaklada v sebi, tvojih najbolj nežnih in subtilnih energij.
Kako? Z navedenimi orodji in preko fizičnih in energetskih vaj za prebujanje, čiščenje in povezovanje energetskih centrov, predvsem pa se dela na prizemljevanju in materializaciji, saj živimo na planetu zemlja. Lahko si še tako prebujena, osveščena in ozaveščena, če nisi realna in povezana z zemljo, si blokirana, zavrta in neizpolnjena. Nudimo ti individualen program in program v podporni skupini žensk, kjer si varna in varovana, da poiščeš svojo pot k sreči. Srečevale se bomo vsako sredo zvečer, ostale podrobnosti ti sporočim ob prijavi. Začnemo v sredo,24. maja ob 18.30. Vabljene, drage ženske, vzemite si tisto kar vam pripada. Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?